Puuur artic white - Barbecook

Den nya kolgrillen från Barbecook Puuur är genomtänkt in i minsta detalj och med mycket hög kvalité. Det visar sig bl.a. genom att Puuur är dubbelmantlad med rostfritt stål på insidan och lackerad stål på utsidan. Dubbelmantlingen gör grillen mer solid men också säkrare då utsidan förblir kall och samtidigt ger det bättre isolering.

Bottenkärlet är gjord av värmetålig keramiskt material. Den isolerande verkan i det keramiska materialet resulterar i en bättre värmefördelning. Utfällbar reflektor i rostfritt stål reflekterar hettan från grillkolen tillbaka mot gallret samtidigt som röken försvinner genom strukturen på reflektorn. På detta sätt erhåller man ett hälsosammare grillresultat genom den stora luftväxling som sker utan värmeförluster. Detta är en unik egenskap hos Puuur.

Som alla Barbecooks kolgrillar tänder du lätt med några tidningssidor och får en perfekt glödbädd efter ca 15 minuter. Glödbädden justeras lätt via spjället nertill på grillen. När du har grillat färdigt borstar du ner askan i askfångaren som du sedan enkelt tömmer via lucka på baksidan.
Produktkategori
Kolgrillar
Tillverkare
F�rg
Vit
Diameter
� 470 mm
H�jd
1135 mm
Puuur artic white
Butik
Pris
Frakt
6 595 kr
0 kr