Brahma 5,2 - Barbecook

Barbecooks gasolgigant med fem brännare och roterande grillspett för den sanna grillentusiasten. Brahma 5,2 har fantastiskt hög kvalitet och prestanda med en emaljerad grillyta på 69 x 43 cm - perfekt för sommarens alla grillfester.

Grillen är utrustad med tre rostfria brännare på 5 kW vardera, vertikal bakbrännare, spettmotor, turbo värmesystem och sidobrännare med kokmöjlighet. Värmen fördelas optimalt - gasolgrillen är omedelbart grillklar och du får ett perfekt grillresultat på kort tid. Med grillens rotisseriefunktion kan du enkelt grilla kyckling, stekar och ribs.

Grillen är försedd med 'Aromaz'-behållare som kan fyllas med valfria smaksättare - allt för att göra grillningen - och måltiden - oförglömlig. Fyll med rökspån i den arom du föredrar - eller experimentera med öl, vin, lök, örter etc. 'Aromaz' tar grillningen till en ny nivå!

Grillen har dubbelmantlat lock med termometer och smidig elektronisk tändning. De nedfällbara sidoborden ger goda avställningsmöjligheter och de låsbara hjulen ger smidig förflyttning. Brahma förbrukar upp till 20 % mindre gasol jämfört med annan gasolgrill.

Grillens fettavrinningsplåt och kopp ger mindre kladd och enkel rengöring. Alla lösa delar kan också diskas i diskmaskin.
Produktkategori
Gasolgrillar
Tillverkare
F�rg
Rostfritt
Bredd
1460 mm
H�jd
1190 mm
Djup
580 mm
Brahma 5,2
Butik
Pris
Frakt
6 590 kr
0 kr